Blog categories
Latest Comments
No comments
Blog search

4+1 Ερωτήσεις για την τσάντα μπαμπού ημικύκλιο

Posted on4 Years ago by
Love0

Αναμφισβήτητα η μπαμπού τσάντες είναι φέτος το πιο must αξεσουάρ.

Παρακάτω 5 ερωτήσεις και απαντήσεις για την κλασσική μπαμπού τσάντα ημικύκλιο που είμαι σίγουρη οτι όλες αναρωτιέστε.

 

1. ΜΕΓΑΛΟ Η ΜΕΣΑΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ; 

Θέλετε να αγοράσετε την αγαπημένη σας τσάντα, αλλά δεν ξέρετε τι μέγεθος να διαλέξετε. Η αλήθεια είναι οτι και τα 2 έχουν τη χάρη τους. Προσωπικά προτιμώ το μέγαλο μέγεθος, γιατί χωράει όλα μου τα πράγματα - μεγάλο πορτοφόλι, θήκη γυαλιών, κινητό, νεσεσέρ καλλυντικών- χωρίς κανένα πρόβλημα, και είναι όπως και το κάνουμε πιο εντυπωσιακή. Το μεσαίο μέγεθος από την άλλη είναι λίγο μεγαλύτερο από μια τσάντα φάκελο- χωράει το πορτοφόλι μου και το κινητό μου, αλλά όχι πολλά περισσότερα, αλλά λόγω μεγέθους λίγο πιο κομψή. 

 

2. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ; 

Παρόλο που φαίνεται εύθραστη στην πραγματικότητα είναι πολύ σταθερή. Το μπαμπού είναι αρκετά παχύ και εύκαμπτο σαν υλικό οπότε έχει αρκετά μεγάλη αντοχή. Βέβαια σε ακραίες περιπτώσεις που κάποιος καθίσει πάνω στην τσάντα ή πατήσει πάνω της το πιο πιθανό είναι οτι θα σπάσει. Αλλά ακόμα και με λιγότερο προσεκτική χρήση δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. 

 

3. ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ;

Εντάξει στη συγκεκριμένη τσάντα δεν θα άφηνα την πιστωτική μου κάρτα ή χρήματα έξω από το πορτοφόλι, αλλά εάν εξαιρέσουμε αυτές τις περιπτώσεις τίποτα άλλο δεν φεύγει από την τσάντα. 

 

4. ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ; 

Όχι δεν φαίνονται ή για να είμαι πιο ακριβής δεν μπορείς να διακρίνεις το περιεχόμενο της τσάντας.  Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχω μέσα το πορτοφόλι μου, το κινητό μου και τα κλειδιά του σπιτιού μου. Μπορείτε να τα ξεχωρίσετε;

  

5. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑΩ ΣΥΧΝΑ; 

Ναι, ναι, ναι! Θα τη φορέσετε σε γάμους, πάρτυ, βραδινές εξόδους, σχεδόν παντού. Προσωπικά την προτιμώ ακόμα και πρωί αντί για την πρωινή μου τσάντα. Τη συνδυάζω τόσο με σπορ λουκ όσο και με πιο επίσημες εμφανίσεις. Τη λατρεύω αυτή την τσάντα! 

 

Εάν έχετε και άλλες ερωτήσεις, δεν έχετε παρά να τις αφήσετε στα σχόλια παρακάτω!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in